Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

3 Oda'dan ortaklaşa Hasat şöleni”

3 Oda

Bandırma Ticaret Odası 1. Meslek Grubu, Bandırma Ticaret Borsasını ziyaret etti. Oda Yönetim Kurulu üyesi Mevlüt Solmazın başkanlığındaki grup üyeleri, Bandırma Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Halit Sezgin ve Meclis Başkanı İsmail Tunçbilek

Bandırma Ticaret Odası 1. Meslek Grubu, Bandırma Ticaret Borsası`nı ziyaret etti. Oda Yönetim Kurulu üyesi Mevlüt Solmaz`ın başkanlığındaki grup üyeleri, Bandırma Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Halit Sezgin ve Meclis Başkanı İsmail Tunçbilek ile ortaklaşa gerçekleştirebilecekleri çalışmaları görüştüler. Toplantıda ilk konuşmayı yapan Borsa Başkanı Halit Sezgin, birlikte hareket etmenin önemini vurgularken, Bandırma ekonomisi tarıma dayalı bir nitelik taşıyor. Kentin sanayisi de tarıma dayalı bulunuyor” dedi. Bandırma için el ele vermenin öneminin altını çizen Sezgin, şunları söyledi:
Biz, bir çiftçi kuruluşu değiliz. Ancak varlığımız, çiftçiye bağlı olduğundan, çiftçinin daha çok üretip, kazanmasını sağlamamız, bizim de, Bandırma`nın da kazanması anlamına geliyor. Buna paralel şekilde, Borsa, Oda ve Ziraat Odası`nın ortaklaşa çalışmalar yapması gerekiyor.”
Bandırma Ticaret Borsası ağırlıklı üyelerden oluşan Bandırma Ticaret Odası 1. Meslek Grubu üyeleri ile birlikte gelen Oda Yönetim Kurulu üyesi Mevlüt Solmaz da konuşmasında, Bandırma`nın üç önemli kuruluşu olarak birlikte hareket etmenin yararına dikkati çekti.
Toplantıda, üç kuruluşun, haziran ayının sonunda, Borsa`da hasat şöleni” düzenlemesi, ekmek israfını önlemek amacıyla vatandaşları bilinçlendirme çalışmaları yapılarak, ekmek satılan yerlere, ekmek satarlarken, bu konuda bilinçlendirici broşürler dağıtılarak, bu broşürlerin, evlere girmesinin sağlanması, su israfını önlemeye yönelik çalışmalarda bulunulması ve çiftçilere yönelik her çeşit bilgilendirme etkinlikleri gerçekleştirilmesi kararlaştırıldı.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı